Sensedrama Aula de Teatre (Torrelles de Llobregat)

L’escola de teatre de l’Ateneu Torrellenc.

Sensedrama Aula de Teatre és l’escola de teatre de l’Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat. Es troba al C/Major, 2, del municipi, al costat de l’ajuntament. Neix el curs 2010-11, amb la intenció de contribuir en la formació integral de la persona a través del teatre. L’objectiu principal és millorar les habilitats socials, expressives i emocionals de la persona.

Som una escola integradora que està a favor de la llibertat i la igualtat, és inclusiva i pluralista, i potencia la coeducació i el treball cooperatiu. Fem diferents grups, segons els diferents cicles formatius, els quals segueixen un projecte pedagògic específic. El programa pedagògic es va desenvolupant en diferents continguts i mostres obertes al públic durant el curs.

Treballem l’expressió corporal, l’expressió oral, el joc dramàtic, la improvisació, la creació individual i col·lectiva, i totes aquelles eines tècniques del món de la interpretació.​

Ara, a més del curs regular dels grups plantejats, oferim:

  • Formació professional d’actors/actrius.
  • Preparació de càstings.
  • Coaching d’actors/actrius.
  • Assessorament d’agències/productores.

Direcció artística i coordinació pedagògica: Sílvia Molins / Francesc Ollé
Organitzen: Ateneu Torrellenc / Sensedrama Teatre
Col·labora: Ajuntament de Torrelles de Llobregat

#sensedramaauladeteatre
#jofaigteatrealateneu

GRUPS

Grups

  • Infantil.
  • Joves.
  • Adults.

Horaris

Dilluns, 1 h 30 m setmanal.

Preu mensual

36,00 €

Edats

Formació teatral per a totes les edats, a partir de 6 anys (1r de Primària).

Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres, per a consultar grup/horari segons edat. Trobaràs com fer-ho a baix de tot d’aquesta pàgina.

Com inscriure’t?

Pots formalitzar la inscripció per 2 vies:

  1. Presencialment: De dilluns a divendres, 16:30 – 20:30 h, i dissabtes, 10:00 – 14:00 h, a consergeria de l’Ateneu Torrellenc.
  2. Online: Baixa’t la Fitxa d’inscripció i informació general, omple’n les dades i signa-la digitalment amb l’aplicació corresponent, o bé manualment amb lletres i números clars, i deixa’ns-la a consergeria de l’Ateneu Torrellenc.

Cal ser soci/sòcia de l’Ateneu Torrellenc, per a realitzar els cursos regulars de les seccions de l’entitat. L’Ateneu ofereix una sèrie d’avantatges i descomptes als socis/sòcies, pel que fa a les activitats i programació culturals que hi tenen lloc, respectivament.

No t’ho pensis més! Vine, aprèn i gaudeix tot fent teatre, a Sensedrama Aula de Teatre!