Contes orientals

Direcció i dramatúrgia: Sílvia Molins
Intèrpret: Sílvia Molins
Tècnic: Lluís Garcia
Disseny gràfic: Eulàlia Campderrós Alsina
Comunicació: Francesc Ollé
Una producció de Sensedrama Teatre
Durada: 55 min.
Edat recomanada: Infantil i Primària (4-9 anys)

#contesorientals

Espectacle de contes, basat en rondalles de l’Àsia i l’Orient.

Els contes són catifes màgiques que ens fan volar a través del temps i l’espai. En aquest espectacle de contes, l’abella Catalina ens descobrirà personatges meravellosos que són a milers de kilòmetres de distància: a Corea, Les Filipines o el Japó. I també arribarem a la misteriosa Turquia.

Continuant amb la línia de transmetre històries d’arreu del món, en aquesta ocasió ens endinsem en contes que provenen de l’Àsia i l’Orient. Les històries d’aquestes terres, segurament força desconegudes per a nosaltres per la seva llunyania i diferència cultural, ens seduïran de la mateixa manera que ho fan les de qualsevol altra part del món. Constatarem que hi ha moltes similituds entre civilitzacions i/o països d’arreu, i és que als personatges els passen les mateixes coses a milers de kilòmetres de distància.

En aquesta ocasió, hem fet una selecció de contes de Les Filipines, Mongòlia, Corea i el Japó. Com és habitual en força espectacles de contes de Sensedrama Teatre, l’abella Catalina ens acompanyarà durant l’espectacle i ens tindrà preparada alguna sorpresa.

L’espectacle està dinamitzat per una sola actriu (o un sol actor), i els contes són narrats amb el suport de màscares i tota mena d’elements de vestuari i atrezzo, sempre amb molta interacció amb el públic. Petits i grans hi participaran en tot moment, i esdevindran també actors i actrius de l’espectacle.

Des de Sensedrama Teatre, volem contribuïr a fomentar valors com la igualtat i la justícia social, sense oblidar l’entreteniment i la diversió. Amb els Contes orientals, continuem en aquesta línia, encetada amb els Contes africans i els Contes de l’Amèrica Llatina. De ben segur, la màgia de l’Orient ens seduïrà a tots plegats!

ESPECTACLE DE TEXT, TITELLES I OBJECTES, ADREÇAT A PÚBLIC FAMILIAR I ESCOLAR, A PARTIR DE 4 ANYS.