Contes de l’Amèrica Llatina

Direcció i dramatúrgia: Sílvia Molins
Intèrpret: Sílvia Molins
Tècnic: Lluís Garcia
Disseny gràfic: Eulàlia Campderrós Alsina
Comunicació: Francesc Ollé
Una producció de Sensedrama Teatre
Durada: 55 min.
Edat recomanada: Infantil i Primària (4-9 anys)

#contesdelamèricallatina

Espectacle de contes, basat en rondalles de l’Amèrica Llatina.

Vols saber d’on és la rateta presumida? Vols conèixer l’home que va parlar amb la seva sort? Com s’ho va fer el mico per guanyar al tigre i no ser devorat? I el conillet per recuperar la seva caseta que havia estat ocupada per la guineu?

Totes aquestes històries són contes tradicionals de l’Amèrica Llatina, històries fantàstiques per passar-s’ho bé o per explicar abans d’anar a dormir. Contes senzills i alhora enginyosos, sorprenents i divertits, que faran les delícies dels nens i nenes, i dels seus pares, mares, avis, iaies, i tota la família. 

Després de l’èxit de l’espectacle Contes africans i de l’interès per conèixer històries d’altres racons, ens animem, en aquest cas, a descobrir relats de l’Amèrica Llatina. Aquest territori comparteix amb nosaltres llengua, història i tradicions, però, alhora, moltes coses absolutament diferents a les nostres.

Hem intentat fer una tria que reflecteixi la diversitat que ofereix una zona tan gran i complexa, que també inclogui contes indígenes i que sigui una mostra tant de temàtiques com d’estils narratius diferents.

En aquest cas, l’espectacle inclou contes de Mèxic, Perú, Brasil i Veneçuela.

ESPECTACLE DE TEXT, TITELLES I OBJECTES, ADREÇAT A PÚBLIC FAMILIAR I ESCOLAR, A PARTIR DE 4 ANYS.