Som tres: la lluna, jo i l’ombra que em seguia

Idea original: Sílvia Molins / Llúcia Vives / Francesc Ollé / Carles Bel
Actriu: Sílvia Molins
Veu: Llúcia Vives
Actor: Francesc Ollé
Piano: Carles Bel
Violí: Ernesto Briceño
Tècnic: Lluís Garcia
Foto i vídeo: Anna Molins
Una producció de Sensedrama Teatre
Amb la col·laboració de Garmol Injecció de Plàstics SA, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Durada: 75 min.

Espectacle de música i poesia.

Joan Salvat-Papasseit va dir: “No he escrit mai sense mullar la ploma al cor, esbatanat.” Aquest muntatge escènic entrelliga música i poesia, amb la singularitat que, des del principi fins al final, cada paraula ha estat escrita per poetes i cada poema forma part d’un mosaic temàtic que ens duu a tractar l’essència de l’amor i del desamor, la mort, la fe, la lluita, la crítica i el sarcasme. Ha estat creat a partir de textos de Salvat-Papasseit, Martí i Pol, Palau i Fabre, Mª Antònia Salvà, Mª Mercè Marçal, el Rei Dinís de Portugal, o Espriu, entre d’altres.

Versos cantats per l’extraordinària veu de la Llúcia Vives, dits amb l’expressió, la força i la claredat dels actors Sílvia Molins i Francesc Ollé; i com a ombra imprescindible, el pianista Carles Bel destil·lant notes que acaronen el cant i la paraula amb fidelitat i saviesa. Tot plegat, un espectacle de respecte, sensibilitat i emoció envers els noms d’uns grans poetes i compositors.

Sílvia Molins, Francesc Ollé, Llúcia Vives i Carles Bel, amb la col·laboració del sempre interessant músic Ernesto Briceño, han creat aquesta posada en escena cercant el cor universal de la música i de la paraula, i com ell – en Salvat-Papasseit – absolutament esbatanats.

AQUEST ESPECTACLE FOU SELECCIONAT AL PROGRAMA.CAT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

ACTUALMENT FORA DE CONTRACTACIÓ.