Som tres: la lluna, jo i l’ombra que em seguia

Idea original: Sílvia Molins / Llúcia Vives / Francesc Ollé / Carles Bel
Actriu: Sílvia Molins
Veu: Llúcia Vives
Actor: Francesc Ollé
Piano: Carles Bel
Violí: Ernesto Briceño
Tècnic: Lluís Garcia
Foto i vídeo: Anna Molins
Una producció de Sensedrama Teatre
Amb la col·laboració de Garmol Injecció de Plàstics SA, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Durada: 75 min.

Espectacle de música i poesia.

Joan Salvat-Papasseit va dir: “No he escrit mai sense mullar la ploma al cor, esbatanat.” Aquest muntatge escènic entrelliga música i poesia, amb la singularitat que, des del principi fins al final, cada paraula ha estat escrita per poetes i cada poema forma part d’un mosaic temàtic que ens duu a tractar l’essència de l’amor i del desamor, la mort, la fe, la lluita, la crítica i el sarcasme. Ha estat creat a partir de textos de Salvat-Papasseit, Martí i Pol, Palau i Fabre, Mª Antònia Salvà, Mª Mercè Marçal, el Rei Dinís de Portugal, o Espriu, entre d’altres.

Versos cantats per l’extraordinària veu de la Llúcia Vives, dits amb l’expressió, la força i la claredat dels actors Sílvia Molins i Francesc Ollé; i com a ombra imprescindible, el pianista Carles Bel destil·lant notes que acaronen el cant i la paraula amb fidelitat i saviesa. Tot plegat, un espectacle de respecte, sensibilitat i emoció envers els noms d’uns grans poetes i compositors.

Sílvia Molins, Francesc Ollé, Llúcia Vives i Carles Bel, amb la col·laboració del sempre interessant músic Ernesto Briceño, han creat aquesta posada en escena cercant el cor universal de la música i de la paraula, i com ell – en Salvat-Papasseit – absolutament esbatanats.

Aquest espectacle fou seleccionat per al catàleg d’espectacles de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, així com per al Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualment fora de contractació.