Contes africans

Direcció i dramatúrgia: Sílvia Molins
Intèrpret: Sílvia Molins
Tècnic: Lluís Garcia
Disseny gràfic: Eulàlia Campderrós Alsina
Comunicació: Francesc Ollé
Una producció de Sensedrama Teatre
Durada: 55 min.
Edat recomanada: Infantil i Primària (4-9 anys)

#contesafricans

Espectacle de contes, basat en rondalles de l’Àfrica del Nord.

A l’abella Catalina li agraden molt els nens i les nenes, i en comptes de fer-los fiblades, els fa petons i abraçades. Ella, amb les seves històries, ens transportarà a l’Àfrica del Nord.

D’allà, entre muntanyes i deserts, ens explicarà la història d’un xiprer màgic, ens presentarà una princesa que no parlava mai amb ningú, i un munt de coses més, que no podem desvetllar. Si ho féssim, es perdria tota la gràcia i desvetllaríem secrets d’aquest espectacle, i això no pot passar mai dels mais!

Aquest espectacle és un recorregut a través d’uns contes que ens faran conèixer i estimar la cultura africana. En aquest cas, les històries se situen a l’Àfrica del Nord, concretament al Magreb, però també passarem per Turquia. Descobrirem la seva geografia, la fauna, el clima, i els seus sabors i olors. Ens traslladarem a un món exòtic i misteriós.

L’espectacle fomenta valors com la interculturalitat i la convivència entre gent de diferents orígens i procedències. Sorgeix de la necessitat d’aproximar la diversitat amb què convivim a casa nostra. En un moment en què aquest fenomen ha esdevingut una realitat flagrant, cal fer conèixer als infants, petits i grans, les tradicions i costums d’altres terres.

ESPECTACLE DE TEXT, TITELLES I OBJECTES, ADREÇAT A PÚBLIC FAMILIAR I ESCOLAR, A PARTIR DE 4 ANYS.