Sílvia Molins

“Sílvia: no deixes de sorprendre’m. Veure’t en aquesta proposta poètica signant – conjuntament amb els teus companys – la idea original, la dramatúrgia i la interpretació, no fa més que confirmar la meva sospita: no ets tan sols una actriu. El teu compromís amb la creació va molt més enllà: ets també una artista. Espero que aquesta no sigui la darrera sorpresa.”

FREDERIC RODA

Actor, director teatral, professor de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i director de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega (1991-1995), entre d’altres.

#lasílviamolins

Actriu, professora d’Interpretació i directora artística de Sensedrama Teatre.

La Sílvia Molins és una actriu molt polifacètica, que ha destacat, entre d’altres, per la seva participació a les sèries de TV3 El crack i El cor de la ciutat, el show de La 2 de TVE Nochevieja a cachitos (2014), així com al programa de 8TV La Via Làctia, dirigit i presentat per Jordi González.

Inicia la seva formació a diverses escoles d’Interpretació de Barcelona, com El Timbal o el Col·legi del Teatre. Després, ingressa a l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, on es llicencia en Art Dramàtic. Posteriorment, seguirà la formació de teatre, dansa i cant, amb mestres com Moreno Bernardi, Javier Daulte, Peter Clough o Clara del Ruste.

En teatre, ha treballat com a actriu, entre d’altres, amb Àngel Amazares, Konrad Schiedrich, Beth Escudé, Antoni Chic o Laurent Guttman. Cal destacar el seu treball a L’expedient (Cia. Vintperquatre, Teatre Porta 4 de BCN i gira per Catalunya), el musical Pretty Woman (Teatre Artèria Paral·lel, BCN), La hotelera (Sala Muntaner, BCN), i, també, la seva tasca com a ajudant de direcció i regidora a El sexe dels àngels (Diversitat Teatral / CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa / Sala Muntaner).

És membre fundadora de Sensedrama Teatre, companyia on treballa preferentment a l’actualitat, com a actriu, i fent tasques de direcció i producció. També exerceix de directora i professora a les escoles de teatre que gestiona la companyia, així com amb Sensedrama Tallers de Teatre, arreu.

Així mateix, com a docent, ha impartit diversos tallers a escoles de teatre, instituts de secundària i per a diversos col·lectius, a través de la Diputació de Barcelona o Calaix de Cultura, entre d’altres.