Il·luminats

Text: Sara Samper / Carme Vilar
Direcció: Antonio Masegosa
Intèrprets: Beti Español / Francesc Ollé / Carme Vilar / Joan Monells / Sílvia Molins / Albert Vilar
Escenografia: Daniel Berdala
Vestuari: Rut Aiza
Foto i vídeo: Anna Molins
Una coproducció de la Cia. de Teatre Frec-a-Frec i Sensedrama Teatre
Amb la col·laboració de l’Ateneu Torrellenc, l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
Moltíssimes gràcies! A tots els profesionals que s’han implicat en aquest projecte, a entitats i institucions col·laboradores, a l’Emili Corral i Diversitat Teatral, i als nostres mecenes de Verkami.
Durada: 75 min.

#illuminats

Comèdia coproduïda amb la Cia. de Teatre Frec-a-Frec.

6 amics es reuneixen en un sopar per trobar-se a ells mateixos, per ser més conscients i descobrir el que realment són (la seva essència), més enllà dels seus egos i creences.

Un dels amics proposa viure plenament el moment present d’una manera fresca i espontània, responent a la vida des del propi ésser. Durant el sopar esdevenen situacions insòlites, ridícules i fora de lloc que permeten, a tots ells, treballar aspectes de les seves pròpies vides que els han portat a viure amb pors, amb limitacions i amb culpabilitat.

Il·luminats és un espectacle que convida els espectadors a reflexionar sobre la solitud, la incomunicació familiar, la parella, el seny, el sexe… Tot això en clau d’humor blanc, molt blanc… I àcid.

AQUEST ESPECTACLE FOU SELECCIONAT AL PROGRAMA.CAT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

ACTUALMENT FORA DE CONTRACTACIÓ.