Els secrets del fons del mar

Dramatúrgia: Sílvia Molins / Francesc Ollé
Direcció: Sílvia Molins
Intèrprets: Sílvia Molins / Francesc Ollé
Espai escènic / Espai sonor / Vestuari i atrezzo: Sensedrama Teatre
Tècnic: Lluís Garcia
Comunicació: Francesc Ollé
Una producció de Sensedrama Teatre
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell
Durada: 55 min.
Edat recomanada: Infantil i Primària (4-11 anys)

#elssecretsdelfonsdelmar

Espectacle familiar sobre l’emergència climàtica i la protecció del medi marí.

Després de la bona experiència obtinguda amb l’espectacle familiar Els pirates de la platja, l’Ajuntament de Calafell encarrega a Sensedrama Teatre Els secrets del fons del mar. Aquest segueix el format de l’anterior, i els seus protagonistes viuran unes aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, sobretot els plàstics, així com en la protecció del medi marí i de les nostres costes. A partir d’aquí, veurem que el món està en emergència climàtica. Ens en sortirem?

Aquests últims anys, una part important de l’impacte provocat per l’home al medi marí s’ha basat, per exemple, en l’excés de pesca, la influència en la proliferació de noves espècies invasores, els abocaments i fuites de les embarcacions i les aigües residuals no depurades, etc. Els secrets del fons del mar està adreçat a un públic familiar, a partir de 4 anys, i pretén incidir en la necessitat de tenir cura de l’entorn natural de les nostres costes i del mar. Podeu baixar-vos i consultar material complementari de l’espectacle, més avall.

La Júlia i en Pep són dos amics inseparables. Fa anys que passen els estius plegats, i una de les coses que més els agrada és anar a la platja, on sempre troben la manera de passar-s’ho bé. Juntament amb ells, ens faran participar dels seus jocs, descobriments i, també, embolics, sobre diferents aspectes de la platja i el mar.

Prendrem consciència i sortirem de dubtes respecte als riscos amb què ens podem trobar, la importància de mantenir les platges sense residus, o com podem posar el nostre granet de sorra per a conservar el fons marí i el litoral. La Júlia i en Pep interactuen amb el públic, fent-lo participar de l’espectacle en diferents moments, d’una manera lúdica i divertida.

ESPECTACLE DE TEXT I PARTICIPATIU, ADREÇAT A PÚBLIC FAMILIAR I ESCOLAR, A PARTIR DE 4 ANYS.