Els secrets del fons del mar

Text/Dramatúrgia: Sílvia Molins / Francesc Ollé
Direcció: Sílvia Molins
Intèrprets: Sílvia Molins / Francesc Ollé
Espai escènic / Vestuari i atrezzo: Sensedrama Teatre
Tècnic / Espai sonor / Fotos / Vídeo: Lluís Garcia
Disseny gràfic: Eulàlia Campderrós Alsina
Comunicació: Francesc Ollé
Una producció de Sensedrama Teatre
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell
Durada: 50 min.
Edat recomanada: Infantil i Primària (4-11 anys)

#elssecretsdelfonsdelmar

Espectacle familiar sobre l’emergència climàtica i la protecció del medi marí.

La Júlia i en Pep, amics inseparables i protagonistes d’Els secrets del fons del mar, viuran unes aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, sobretot els plàstics, així com en la protecció del medi marí i de les nostres costes. A partir d’aquí, veurem que el món està en emergència climàtica, ens en sortirem?

Des de fa força anys, una part important de l’impacte provocat per l’home al medi marí s’ha basat, per exemple, en l’excés de pesca, la influència en la proliferació de noves espècies invasores, els abocaments i fuites de les embarcacions i les aigües residuals no depurades, etc. Els secrets del fons del mar està adreçat a un públic familiar, a partir de 4 anys, i pretén incidir en la necessitat de tenir cura de l’entorn natural de les nostres costes i del mar.

La Júlia i en Pep fa anys que passen els estius plegats, i una de les coses que més els agrada és anar a la platja, on sempre troben la manera de passar-s’ho bé. Juntament amb ells, ens faran participar dels seus jocs i descobrirem personatges fantàstics del món submarí.

Prendrem consciència i sortirem de dubtes respecte als riscos amb què ens podem trobar, la importància de mantenir les platges sense residus, o com podem posar el nostre granet de sorra per a conservar el fons marí i el litoral. Els protagonistes interactuen amb el públic, fent-lo participar de l’espectacle en diferents moments, d’una manera ben divertida.

ESPECTACLE DE TEXT I PARTICIPATIU, ADREÇAT A PÚBLIC FAMILIAR I ESCOLAR, A PARTIR DE 4 ANYS.