FRANCESC OLLÉ, DE SENSEDRAMA TEATRE, A “PEDRA I SANG” 14, AL MONESTIR DE ST. CUGAT DEL VALLÈS

ENTREM EN ESCENA!

Francesc Ollé, codirector de Sensedrama Teatre, entrarà en escena ben aviat, en la seva faceta d’actor. Serà a l’espectacle “Pedra i sang”, que es representarà aquest Nadal, a la Sala Capitular del Monestir de St. Cugat del Vallès.

Aquesta serà la 14ª edició de l’espectacle, i la 4ª per a en Francesc com a un dels protagonistes. “Pedra i sang” és una tragicomèdia musical sobre l’assassinat de l’Abat Biure al Monestir de St. Cugat del Vallès, durant la Missa del Gall de l’any 1350.

Més info, a la foto del cartell i a www.pedraisang.cat. Reserva la teva entrada, no te’n penediràs!

Publicat per Sensedrama Teatre

Sílvia Molins i Francesc Ollé. Espectacles, formació teatral, i més!