SÍLVIA MOLINS, DE SENSEDRAMA TEATRE, A “EL CRAC”, LA NOVA SÈRIE DE JOEL JOAN

Dilluns 29 de setembre, a les 21:55, a TV3

La Sílvia Molins, membre cofundadora i codirectora de Sensedrama Teatre, apareix al 1r capítol d’“El crac”, la nova sèrie de TV3, escrita, produïda, protagonitzada i dirigida per Joel Joan. Héctor Claramunt és l’altre guionista i director de la sèrie. La gran producció cinematogràfica catalana de l’any, “Moragues, el gran general”, es queda sense actor protagonista en l’últim moment. En Joel Joan, en hores baixes, somia a fer-se amb aquest paper, però en Nico Carrillo, director de la pel·lícula, detesta profundament en Joel. En Nico només li donarà el paper a canvi d’una condició. Quin preu serà capaç de pagar en Joel per aconseguir el paper de la seva vida? Pots veure el capítol sencer, aquí.

Publicat per Sensedrama Teatre

Sílvia Molins i Francesc Ollé. Espectacles, formació teatral, i més!