Oficiant de cerimònia

Direcció artística: Francesc Ollé / Sílvia Molins

#sensedramamestresdecerimònies

Oficiant de cerimònia de boda, des de Sensedrama Mestres de Cerimònies.

Des de Sensedrama Mestres de Cerimònies, oferim els serveis d’oficiant o mestre de cerimònia de boda. Ho fem de manera totalment personalitzada, segons els detalls, moments i rituals que desitgi la parella.

En realitzem de tot tipus: romàntiques, tradicionals, protocolàries, emotives, innovadores, divertides… I l’idioma pot ser català, castellà, francès i/o anglès.

Farem l’estructura i el guió corresponents segons els desitjos de la parella: lectures de familiars i/o amics/gues, moment dels anells, ritual de la sorra, llaços, vi… També tindrem en compte si els nuvis es volen dir unes paraules, fins arribar al moment final de les signatures i la sortida dels nuvis, tot plegat per tal que el casament sigui especial, irrepetible, màgic i únic.

Oferim els nostres serveis allà on se’ns sol·liciti. Dels llocs amb qui hem col·laborat, destaquem l’Hotel Can Cuch del Montseny, un marc incomparable per a realitzar un esdeveniment tan especial i únic com és un casament. I des d’aquí, volem contribuir perquè així sigui.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, per tal de transmetre’ns què i com voldríeu que duguéssim a terme la boda. Farem tot el possible per a complementar una jornada de somnis.